13 martie 2015

Pandantiv din sarma de cupru oxidata si margea acrilic

Daca imi amintesc bine, cu aceasta piesa a inceput seria colierelor "Tangled". Scurt si la obiect - piramide din sarma incalcite. :) Intentia era aceea de a crea piese tridimensionale care sa semene cu o mica constructie arhitecturala, cu linii drepte intersectate, unghiuri, si dimensiuni riguros calculate. Pandantivul poate fi usor mobil, sau rigid, ca o piesa compacta datorita fixarii intre ele a segmentelor piramidale.

Colierul face parte din seria "Tangled", si este realizat din sarma de cupru oxidata, tratata cu ceara microcristalina Renaissance, pentru protectia culorii. Colierul are un pandantiv geometric tridimensional format din multiple piramide incalcite, si prinse intre ele, dupa cum ii spune si numele. Mai contine o margea din acrilic de dimensiuni medii/mari (22 mm) si atarna pe un snur din silicon. Este usor, cu un design grafic si minimalist.

Preț: 140 lei
Dimensiuni: 9 cm/ 9 cm, lungime snur 58 cm
Culori: negru, galben




11 martie 2015

Colier Trinity

Face parte din colecția DE/CONSTRUCTION.

Preț: 280 lei
Materiale: sârmă argintată non-tarnish, mărgele sticlă Murano, mărgele cuarț de stâncă, ață de mătase
Dimensiuni:
Culori: galben ocru




8 martie 2015

Happy Women's Day!


Să aveți o primăvară frumoasă, colorată, cu zile senine și plină de energie, care să vă ajute să realizați tot ce vă propuneți, dragelor! LA MULȚI ANI de ziua noastră!
.............................................................
May you all have a lovely, colorful spring, full of sunny days and lots of energy to help you accomplish everything you set your mind to, my dear ones!

7 martie 2015

Colier Perspective

Prea mare? Nu neapărat. Depinde din ce perspectivă vezi lucrurile. :) Îndrăzneț și neobișnuit? Cu siguranță!
..........................................................................................................................................................
Too big? Not necessarily. Depending the perspective you're looking at things. Bold and unusual? Definitely! 

Pret magazin: 230 lei
Materiale: sarma argintata non-tarnish, snur textil, ata de matase
Dimensiuni: 9,5/9/5 cm
Culori: albastru-cobalt



5 martie 2015

ACCENT Contemporary Jewelry Exhibition

Îndelungi pregătiri, foarte multe ore de lucru, experimente noi și în jur de 130 m de sârmă folosită, toate pentru ACCENT Editia II. :) Deși vroiam să mă opresc cu colecția în stadiul în care era, cu piesele inițiale, am simțit că poate oferi mai mult. Așa că din încercări, și combinări și simplificări, am ajuns la ceva ce-mi doream de mult: volumetrie și dezordine, lucruri pe care aș vrea să le exploatez mai mult. Colecția DE/CONSTRUCTION a devenit mai grafică și arhitecturală. Am folosit pentru prima dată, după mulți ani, sârma de cupru natur, pe care am oxidat-o până la cea mai închisă nuanță posibilă și am tratat-o apoi cu ceară Renaissance, pentru a fixa suprafața oxidată. Vroiam să creez un contrast puternic între sârma argintată și lucioasă și o sârmă neagră, mată, care să mă ducă cu gândul la o urmă de creion sau tuș lăsată pe o foaie albă. Și pentru a-mi satisface pofta de culoare, prezentă în mai toate bijuteriile mele, am ales culori tari, saturate, numai bune pentru trezit din amorțeala iernii și intrat cu forțe proaspete într-o primăvară colorată! 
..........................................................................................................................................................
Long preparations, many working hours, new experiments and about 130 m (425 ft) of wire, all for the second edition of ACCENT Contemporary Jewelry Exhibition. Even though I wanted to end the collection as it was, I felt that it has more to offer. The DE/CONSTRUCTION collection became more graphic and architectural. I've used, for the first time after many years, the copper wire which I've oxidized it to it's darkest shade and polished it with Renaissance wax. I wanted to create a strong contrast between the shine of silver plated wire and the matte finish of a black wire, which can look like the trace of a pen or black ink on a white paper. And because I had to satisfy my appetite for colors, I've chosen some bold and saturated ones, to wake you up from this winter laziness and get you back in shape for a fresh and colorful spring!